Πόσο Καμμένος είναι ο Δημήτρης;

Ο Δήμητρης Καμμένος είναι ένας βουλευτής ο οποίος απασχολεί όσο κανείς βουλευτής της κυβέρνησης τα μέσα ενημέρωσης. Βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή είναι αιχμηρός και αν μη τι άλλο αυτά που λέει γίνονται θέμα.

Του Ρενάτο Λέκκα

Ο Δημήτρης Καμμένος πέραν από βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ είναι και Αντιπρόεδρος της Βουλής. Εξελέγη με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ. Των βουλευτών δηλαδή που είπε πως αν δεν υπήρχαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δε θα τους γνώριζε κανείς.

Ο Δημήτρης Καμμένος αναφερόμενος στη δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου ότι «με το τέλος του μνημονίου τον Αύγουστο τελειώνει και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» είπε πως «είναι ανώμαλη η άποψη του Στέλιου Κούλογλου. Δεν την σέβομαι. Χωρίς εμάς δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους». Το είπε βέβαια χωρίς να το υποστηρίξει πουθενά.

Πάντως, αφού οι ΣΥΡΙΖΑίοι βουλευτές του το επιτρέπουν αυτό, τότε καλά να πάθουν. Αφού δέχονται την δημόσια διαπόμπευση από έναν βουλευτή που μέχρι πρότινος απασχολούσε τα μέσα ενημέρωσης για τα αντισημιτικά του σχόλια στο ίντερνετ, τις προσβλητικές του αναφορές σε κοινωνικές ομάδες όπως οι ομοφυλόφιλοι, αποκαλούσε τον Τσίπρα εγκληματία, ζητούσε αίμα για τους Βενιζέλο, Παπαδήμο, Σαμαρά τότε πάμε πάσο.

Έχουμε καταλάβει πολύ καλά ότι ο Δημήτρης Καμμένος δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Το δείχνει. Όπου ακούει και βλέπει αριστερά κάνει τζίζ. Δεν αντέχει. Παρόλο που μαζί τους κυβερνά τη χώρα. Εντάξει! Δεν ζητάμε από τον κ. Καμμένο να είναι ΣΥΡΙΖΑ. Αλίμονο! Αλλά αναρωτιόμαστε: ο κ. Καμμένος είναι ΑΝ.ΕΛ; Και αυτό εξηγεί και τον τίτλο του άρθρου. Είναι με τον Πάνο Καμμένο ο Δημήτρης Καμμένος; Είναι Καμμένος ο Δημήτρης; Θέλει δηλαδή να πάει μέχρι τέλους με τον Τσίπρα; Θέλει να συμμετέχει στην κυβέρνηση της χώρας μέχρι το τέλος της τετραετίας που λέει ο πρόεδρος του κόμματος που υπηρετεί;

Επ’ ουδενί δε γράφουμε για κάποια πολιτική μεταγραφή. Ο ίδιος όμως δεν έχει καταλάβει ότι με αυτά που λέει καθημερινά δημιουργεί πρόβλημα στην κυβέρνηση; Αν με ρωτάτε, ποσώς με ενδιαφέρει αν αυτή η κυβέρνηση πλήττεται. Πρέπει να πλήττεται. Καμία κυβέρνηση δεν είναι στο απυρόβλητο και πόσο μάλλον η παρούσα που έχει κάνει την «κωλοτούμπα» εθνικό σπορ. Αλλά εδώ αναζητάμε την πολιτική ηθική.

Αφήστε μια απάντηση