Ρένα Δούρου: Ξανά υποψήφια χωρίς ουσιαστικό έργο…

Τη Ρένα Δούρου επιλέγει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής.

Ξανά υποψήφια μπορεί να είναι, αλλά να εκλεγεί και πάλι περιφερειάρχης κομμάτι δύσκολο, αφού από πολλούς θεωρείται αποτυχημένη. Πέρασαν πέντε χρόνια και δεν έχει να παρουσιάσει ουσιαστικό έργο σε κανένα τομέα, έδειξε πρωτοφανή ανικανότητα – κυρίως η ίδια και όχι κάποιοι συνεργάτες της – στη διαχείριση των φυσικών καταστροφών που έγιναν στη Μάνδρα και στο Μάτι, ενώ με τη στάση της είτε εξέθεσε τον Τσίπρα, είτε «κρύφτηκε» πίσω από αυτόν.

Διακρίθηκε τις κρίσιμες ώρες από βαρύγδουπες μπουρδολογίες, γενικότητες, αφορισμούς και θεωρίες συνωμοσίας, λες και αμφισβητούσε κανείς τους πολύχρονους αγώνες της για τη Δημοκρατία, τον σοσιαλισμό και την επανάσταση βεβαίως – βεβαίως.

Πάντως εκείνο που δεν μπορεί να της προσάψει κανείς – παρότι υπήρξαν δημοσιεύματα και αιτιάσεις της αντιπολίτευσης – είναι ότι δεν χειρίστηκε τα οικονομικά της περιφέρειας με διαφάνεια και έλεγχο σε προϋπολογισμούς και δαπάνες.

Βέβαια, αν δεν της έδινε το Μαξίμου ξανά το χρίσμα, θα ήταν μια παραδοχή ήττας με το καλημέρα. Έχει σημασία λοιπόν να δούμε στο τέλος, πόσο θα τη βοηθήσει η εθνική κάλπη που θα έχει στηθεί δίπλα την ίδια Κυριακή με τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, αλλά και ποιόν υποψήφιο θα στηρίξει η Ν.Δ…

-Από την εφημερίδα «Το Ποντίκι»

Αφήστε μια απάντηση